NEEM CONTACT OP

Zend Annet Reiscoach een bericht en zij zal contact met je opnemen over welke stad/steden je gekozen hebt voor je dagtocht en zij zal ook de beschikbaarheid met je doorspreken om jou je dagtocht en ervaring te geven die je zoekt.

  Ja, ik heb belangstelling voor een rondleiding of dagtocht(en)

  Mijn gegevens zijn:

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Jouw best bereikbare telefoonnummer (verplicht), geen streepje er tussen...alleen cijfers!

  10

  E-mail adres (verplicht)

  Welke stad/steden wil je bezoeken? Voor welke dagtocht of excursie heb je belangstelling? (verplicht)

  Wanneer zou je dat graag willen doen?

  Bijzonderheden die van belang zijn

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Heb je nog vragen? Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen en zend anders een bericht naar Annet Reiscoach.

  Annet Reiscoach organiseert in de 9 Hanzesteden

  • dagtochten (een dag, twee of drie dagen)
  • excursies en rondleidingen

  Een dagtocht begint meestal ergens tussen 9 en 10 uur ‘s morgens en start vanuit een goed bereikbare plek. Een dagtocht kan 7 of 8 uur duren, maar kan in lengte natuurlijk worden aangepast.Bij de dagtochten kan een rondleiding ook gecombineerd worden met een bezoek aan een museum. Lunch, eten of drinken zijn altijd voor eigen rekening.
  Een excursie of rondleiding door een van de Hanzesteden duurt meestal 2 of 3 uur.

  Ja, ook een grote groep kan geboekt worden. Neem contact op via het contactformulier of bel gelijk met Annet Reiscoach: 0626804557

  De oude Hanzesteden zijn bij uitstek geschikt om te bezoeken doordat er veel van vroeger is te bewonderen: stadsgrachten, stadsmuren en torens, oude kloosters, kerken, poortjes en steegjes. Elke Hanzestad heeft weer zijn eigen charme en ieder biedt weer schilderachtige plaatjes.

  Maar ook de vele cafés, restaurants, winkels en boetiekjes geven je de mogelijkheid om heerlijk te genieten van deze oude steden.

  Ja, dat kan. Er wordt dan gezocht naar een op maat toegesneden programma die ook voor kinderen leuk, boeiend en interessant is. Hiervoor is een goede afstemming met de ouders nodig.

  Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Een goede afstemming is vereist wat betreft mobiliteit en interesses.

  Ja, dit is mogelijk. Dit is niet aan te raden bij de grotere Hanzesteden, maar zou een optie kunnen zijn bij de kleinere steden als Elburg en Harderwijk.

  Annet Reiscoach heeft ervaring in het begeleiden van mensen met een fysieke of mentale beperking. Goed overleg is erg belangrijk om een rondleiding of dagtocht te maken die goed aansluit bij wat iemand wel en niet kan.
  Dit geldt ook voor mensen met een rolstoel of als iemand een beperkt uithoudingsvermogen heeft.

  Elke plaats heeft diverse overnachtingsmogelijkheden. Indien gewenst kan Annet Reiscoach voor jou dit regelen.

  Nadat je met Annet Reiscoach de dagtocht of rondleiding hebt afgesproken, de datum bepaald is, krijg je de factuur en een betaalverzoek. We verzoeken je deze vóóraf te betalen. Is het afgesproken bedrag niet vooraf overgemaakt dan annuleert Annet Reiscoach de afspraak.

  Annetreiscoach is corona-proof en dat betekent, naar de huidige maatregelen van de overheid, dat er maximaal 4 personen mee kunnen met de dagtochten of excursies. Ook bij het sporten houd ik hier rekening mee, op gepaste afstand van elkaar. Dus de dagtochten en het sporten kunnen altijd door gaan. Veel plezier bij de sport, wandel en dagactiviteiten!