Coaching van zzp’ers

Samen kijken hoe je verder kunt

Annet Reiscoach biedt niet alleen reizen en dagtrips aan maar biedt ook hulp aan zzp’ers die net zijn begonnen, bijvoorbeeld vanuit een uitkering of een beroep dat stopte of dat niet meer beviel. Ook tot de doelgroep behoren de zzp’ers die al iets langer bezig zijn en meer willen weten hoe ze verder kunnen.

Ik doe dit op een actieve manier. Samen gaan we bewegen in de natuur en kijken we naar wat er mogelijk is en hoe je verder kunt groeien. Wat is je groei-ontwikkeling en wat zou je graag willen zien? Maar ook doe ik dat door een netwerk in beeld te brengen. Samen kijken hoe je verder kunt in je proces. Al 15 jaar ben ik zelf zzp’er met enthousiasme en begeleid ik mensen, ondersteun ze met inzichtvragen en bied ze een luisterend oor. Daarbij geef ik als businesscoach doelgerichte adviezen. Ook werk ik aan de hand van een talentenspel. Het talentenspel geeft je ook inzicht om verder te komen.

Ik heet je van harte welkom.